Frikänd kräver skadestånd

Hässleholm Den 19-årige mannen var frihetsberövad som anhållen en dag i slutet av december 2009.
Hässleholm • Publicerad 2 mars 2010 • Uppdaterad 29 november 2021

Den 19-årige mannen var frihetsberövad som anhållen en dag i slutet av december 2009. Därefter greps han på nytt tre dagar senare och anhölls misstänkt för grov misshandel. Senare häktades han av Malmö Tingsrätt och satt frihetsberövad fram till den 18 januari då han försattes på fri fot i samband med huvudförhandlingens avslutande. Mannen begär nu genom sin advokat skadestånd för den tid han satt frihetsberövad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.