Nolato flyttar till Hörby

Skåne/Kristianstad De anställda i Kristianstad erbjuds att flytta med när utbyggnaden i Hörby är klar i slutet av året.
Publicerad 2 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

De anställda i Kristianstad erbjuds att flytta med när utbyggnaden i Hörby är klar i slutet av året. Nolato Meditech är en del av Nolatokoncernens affärsområde Nolato Medical som är inriktat på produkter inom medicinteknik och läkemedel. Nolato Meditech har också produktion i Torekov och Lomma. "I Kristianstad har Nolato Meditech endast en mindre enhet för utveckling och produktion. Det passar mycket bättre in i helheten att samordna dessa resurser i Hörby", säger Hans Porat, koncernchef i Nolato i ett pressmeddelande.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.