Guld och silver för FCH i Eslöv

Sport Efter sex spelade matcher för respektive lag så hade de nått ända fram till final.
Sport • Publicerad 4 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Efter sex spelade matcher för respektive lag så hade de nått ända fram till final. Namnkunniga lag som LdB FC Malmö, Kristianstads DFF och Ängelholms FF besegrades på vägen. – En otrolig framgång med tanke på alla de bra lag tjejerna slog ut, säger Roger Nilsson, ledare i FCH. Finalen mellan de bägge Hässleholmslagen var mycket jämn och efter full tid så stod det 1-1 efter mål av Erica Ohlsson och Annie Ribba. Något som medförde att förlängning fick tillgripas där Knar Mikael gjorde segermålet 2–1 för FC Hessleholms lag 2.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.