Lastbil med grisar välte vid Degeberga

Skåne/Kristianstad Av okänd anledning kom transporten över på fel sida av vägen och välte.
Publicerad 4 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Av okänd anledning kom transporten över på fel sida av vägen och välte. Föraren kunde själv ta sig ur fordonet och fördes till sjukhus med ambulans. 200 grisar fanns ombord på transporten då den välte och djurambulans och veterinär kallades till platsen. Enligt uppgift har flera djur skadats och omkommit vid händelsen. Vägen stängdes delvis av under räddningsarbetet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.