Perfekt insats av Bjärnum

Sport – Grabbarna svarade för ett riktigt ruggigt försvarsspel, berömmer Bjärnumstränaren Peter Melin.
Sport • Publicerad 4 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

– Grabbarna svarade för ett riktigt ruggigt försvarsspel, berömmer Bjärnumstränaren Peter Melin. Eter en seg start kom hemmalaget igång och gick fram till pausledning 20–12. En ledning som krympte till fyra bollar under en period efter paus, men Bjärnum hittade spelet återigen och gick fram till en klar seger.. – Även om ledningen krympte en del var jag aldrig orolig, säger Melin. – Måste erkänna att vi verkligen hade flyt, allting gick in. Vi har haft stolpe ut tidigare under säsongen, men denna gång måste jag säga att vi hade stolpe in. Flest mål i Bjärnum gjorde Ted Göransson med tio, Flilip Melin gjorde sju medan Markus Larsson och Robert Martinsson svarade för sex mål.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.