Bröstlyft efter amning

Svalöv/Landskrona –Jag hade riktiga hängbröst.
Publicerad 6 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

–Jag hade riktiga hängbröst. Det var jobbigt eftersom det blev svettigt och jag fick svamp under brösten. Det är två veckor sedan hon genomgick operationen och hon har nu fått ta bort bandaget. Men hon ska inte behöva köpa några nya behåar eftersom storleken ska vara densamma som förr, vilket är viktigt för henne. – Jag hade stora bröst och jag har lagt in lite silikon uppe på bröstet för att de ska bli lite mer jämnt formade. Hon tror inte att det kommer att bli fler operationer i framtiden. För tillfället känner hon sig i alla fall nöjd. Men om något av hennes barn skulle vilja göra en skönhetsoperation skulle hon stötta det till 100 procent. –Jag tror att de unga har lättare för att ta steget. Jag väntade i säkert tio år innan jag tyckte att jag var mogen. Men varför ska man vänta egentligen? Vi lever bara en gång och det finns ingen anledning att gå runt och vara missnöjd när problemen ofta går att fixa. När Elisabeth bestämde sig för att genomgå operationen var hon noga med att förhöra sig om att resultatet skulle bli naturligt. Idealet är att det inte ska synas att man genomgått en operation, säger hon och understryker att hon aldrig i livet hade velat se ut som en utvikningstjej. Fotnot: Elisabeth heter egentligen något annat.

Lisa Winqvist
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.