Johan Persson glänste mot Mjällby

Sport – Klart att det är extra kul att möta Mjällby och dessutom göra en god insats.
Sport • Publicerad 6 mars 2010 • Uppdaterad 14 december 2021

– Klart att det är extra kul att möta Mjällby och dessutom göra en god insats. För det tyckte jag att vi gjorde, sa Johan Persson. – Visserligen har jag svårt att uttala mig om den första träningsmatchen mot Ängelholm eftersom jag inte var med då, men det här var nog vår bästa träningsmatch hittills. Inte minst med tanke på motståndet. Vi var bra mot Qviding också. Men Mjällby smäller högre. Johan Persson missade en match till efter den mot Ängelholms FF på grund av skada, men sedan har han varit med - i en ny mer offensiv roll på mitten. Det har blivit succé. – Tre mål på tre matcher går det ju inte att klaga på. – Det har känts bra och vårt nya spelsystem börjar sitta. Mjällby ska ju vara några veckor före oss med tanke på den tidiga seriestarten. Med tanke på det såg allt riktigt trevligt ut, konstaterade Johan Persson. Insatsen mot Mjällby AIF var dessutom ett välkommet positivt besked för Landskrona Bois. I veckan kom nämligen ett nytt negativt skadebesked. På torsdagsträningen bröt Patrik Åström vadbenet. Tidigare har nyförvärvet Mattias Unkuri drabbats av en korsbandsskada. Landskrona Bois 1-0 kom tidigt i matchen och strax före paus kvitterade Tobias Grahn.

Ole Törner
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.