Ny ordförande för moderater

Hässleholm Widmark valdes nu till vice ordförande.
Hässleholm • Publicerad 8 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Widmark valdes nu till vice ordförande. Övriga i styrelsen blev Ingemar Thorsell, Göran Blomberg, Douglas Roth, Karin Axelsson och Richard Bernsheim, samtliga omvalda. Nyvalda ledamöter blev Samuel Berg och Anna Linell. Riksdagsledamoten Margareta Pålsson från Åstorp gästade årsmötet och höll ett anförande där hon bland annat konstaterade att moderaterna kommer att gå till val på tre frågor, jobben, välfärden och tryggheten. – Det är viktiga frågor för väljarna. Alliansregeringen har lyckats väl med sitt arbete hittills, konstaterade Margareta Pålsson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.