Artikeln saknar rubrik

Osby Johan har flera tips till de som vill starta företag.
Osby • Publicerad 13 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Johan har flera tips till de som vill starta företag. Här är några av dem. - Köp en bok och lär dig om företagande. Den jag läst mest heter Rivstart, där finns också tips på många organisationer som kan hjälpa dig. - Kontakta arbetsförmedlingen och sök starta eget-bidrag. Skriv ner en idér på vad företaget går ut på och gör en affärsplan som ska lämnas in. - Det behövs stöd från olika när man startar eget ensam. Det är väldigt tuffta att starta eget och man får jobba hårt. - Se över hur du kan hålla nere kostnaderna. Jag har mitt kontor i lägenheten och kör med egen bil. Gör också en budget som ska följas. - Marknadsföring är viktigt. Det finns sidor på nätet som där man kan trycka upp gratis visitkort och en göra en gratis hemsida. Att sätta upp lappar fungerar också.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.