Glimåkras damer vände och vann

Osby – Det var bra gjort tycker jag eftersom vi håller på att spela in ett nytt system, förklarade Reinholdt som är ny för året efter Peter Håkansson som tränare i laget.
Osby • Publicerad 15 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

– Det var bra gjort tycker jag eftersom vi håller på att spela in ett nytt system, förklarade Reinholdt som är ny för året efter Peter Håkansson som tränare i laget. – Vi spelde 4-3-3 i den här matchen och det tar alltid lite tid för tjejerna med en ny tränares idéer. Redan förra veckan besegrade Glimåkra också grannarna och seriekollegorna IFK Osby och nu var det Ljungby som fick känna på lagets segervilja. Veronika Persson visade fortsatt målhunger från förra säsongen och svarade för tvåa av målen medan Sara Olofsson gjorde det tredje.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.