Ännu en ligamedlem överklagar

Hässleholm Mannen, en 25-årig hässleholmare, dömdes till ett år och två månaders fängelse för flera grova stölder.
Hässleholm • Publicerad 16 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Mannen, en 25-årig hässleholmare, dömdes till ett år och två månaders fängelse för flera grova stölder. 25-åringen vill att hovrätten ändrar domen och ogillar åtalet i dess helhet eftersom "tingsrättens dom är felaktig". 25-åringen har inte begått de aktuella stölderna och inte heller deltagit på annat sätt, skriver mannens advokat. Under alla förhållanden bör påföljden mildras samt skadeståndsbeloppen sättas ner. Enligt överklagandet dömdes 25-åringen att betala omkring 250000 kronor till de drabbade företagen samt ett försäkringsbolag. Som bevisning i hovrätten åberopar advokaten ett videoinspelat förhör med 25-åringen från förhandlingen i tingsrätten.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.