29-åring häktades för hot

Hässleholm En 29-årig Hästvedabo häktades på torsdagen misstänkt för olaga hot.
Hässleholm • Publicerad 18 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

En 29-årig Hästvedabo häktades på torsdagen misstänkt för olaga hot. Hoten ska ha framförts mot tre olika personer i Ballingslöv under mars månad. Häktningsförhandlingen hölls bakom stängda dörrar varför omständigheterna i fallet är okända. Klart är dock att två av hoten framfördes på Stationsgatan i Ballingslöv den 14 mars. Målsägandena är av båda könen. Den 29-årige mannen är sedan tidigare dömd för bland annat grov misshandel och olaga hot. Åklagaren ville att mannen skulle häktas eftersom det finns risk för att han kan undanröja bevis samt fortsätta sin brottsliga bana. Åtal ska vara väckt den 29 mars.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.