GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brobyelever tävlade i matte

Broby Gunnesboskolan från Lund vann före Linnéskolan i Malmö, efter en mycket jämn och dramatisk kamp ända in i det sista.
Publicerad 20 mars 2010 • Uppdaterad tisdag 12:52

Gunnesboskolan från Lund vann före Linnéskolan i Malmö, efter en mycket jämn och dramatisk kamp ända in i det sista. – Eleverna från Broby var mycket duktiga, säger projektledaren Eva Svensson från Sydsvenska Industri- och Handelskammaren, som arrangerar mattetävlingen ihop med Borgarskolan i Malmö.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.