Rätt dag för bilder i Sösdala

Hässleholm Då kommer nämligen Thord Persson och Håkan Månsson att visa en massa gamla bilder med sösdala-anknytning.
Hässleholm • Publicerad 22 mars 2010 • Uppdaterad 29 november 2021

Då kommer nämligen Thord Persson och Håkan Månsson att visa en massa gamla bilder med sösdala-anknytning. Det är bilder från tidigt 1900-talet fram till 1960-talet. Ett gemensamt har bilderna och det är att det är personer på bilderna och i de flesta fallen saknas namnuppgifter som man nu vill ha hjälp med. Platsen är IOGT-NTOgården och tiden 13.30 - 16.00.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.