15-åring dömd för stöld och hot

Hässleholm 15-åringen gjorde inbrott på fritidsgården Träffpunkten på Ljungdala, där ett x-box stals.
Hässleholm • Publicerad 23 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

15-åringen gjorde inbrott på fritidsgården Träffpunkten på Ljungdala, där ett x-box stals. Stölden kunde dock lösas eftersom han tappade sin plånbok på brottsplatsen. Plånboken hittades av ett vittne – som 15-åringen sedan hotade misshandla. 15-åringen döms till 30 timmars ungdomstjänst. Han ska också betala 2 300 kronor till Hässleholmsbyggen avseende reparationskostnader i samband med inbrottet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.