Lurade handikappad på pengar

Nyheter Assistenten, som är i 40-årsåldern, åtalas vid Kristianstads tingsrätt för förskingring och bedrägeri, skriver Kristianstadsbladet.
Publicerad 24 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Assistenten, som är i 40-årsåldern, åtalas vid Kristianstads tingsrätt för förskingring och bedrägeri, skriver Kristianstadsbladet. Han fick bland annat pengar för att lackera pojkens bil och köpa bildelar, något som aldrig gjordes. Han lyckades också förmå mamman och sonen att låna ut pengar, som sedan aldrig betalades tillbaka.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.