Körde mot trafiken – greps

Östra Göinge Flera uppringare hörde under kvällen av sig till polisen och vittnade om förarens vådliga framfart.
Östra Göinge • Publicerad 25 mars 2010 • Uppdaterad 29 november 2021

Flera uppringare hörde under kvällen av sig till polisen och vittnade om förarens vådliga framfart. Till en början ska 24-åringen ha kört mot trafiken. Efter en stund hörde flera personer av sig och berättade att mannen körde på rätt sida, men att hastigheten var hög och färden vinglig. Polisen tog upp jakten på föraren och på Snapphanevägen i Kristianstad lyckades patrullen stoppa honom. 24-åringen omhändertogs för provtagning då man misstänkte att han kört rattfull.

Fredrik Thunberg
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.