Förlust för FC Hessleholm

Sport – Vi vårdar bollen och är ganska konstruktiva.
Sport • Publicerad 28 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

– Vi vårdar bollen och är ganska konstruktiva. Sen har vi väl inte riktigt den där udden som man kan önska sig, säger FC Hessleholms tränare Patrik Lennartsson efter 1–4 mot division två-laget Ovesholm. Ovesholm tog ledningen på Bjärnums konstgräsplan i den första halvlekens slutminuter. Men Sofia Karlsson kvitterade för FC Hessleholm och Lennartssons division tre-lag spelade jämnt md Ovesholm. Men Ovesholm var effektivare och tog ledningen på nytt. Och på slutet rann gästernas segersiffror iväg till 4–1. – Jag tycker det är många som är bra idag. Men även om det är träningsmatch svider det lite att siffrorna rinner iväg till 4–1, säger Patrik Lennartsson. Inför seriepremiären har FCH-tränaren angenäma problem. – Vi har 20 spelare att välja mellan och det är inte lätt. Det gäller att ha fingertoppskänsla, säger han.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.