Fyra till sjukhus när bil hamnade i å

Nyheter Bilen krockade med ett träd, slungades mot en sten och hamnade alltså till sist i Rönne å.
Publicerad 28 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Bilen krockade med ett träd, slungades mot en sten och hamnade alltså till sist i Rönne å. En av männen fördes i ambulans till Lund, de tre övriga till Helsingborg. Skadeläget är fortfarande oklart, liksom vad som föranlett olyckan. Minst en av männen uppges dock, enligt vittnen på plats, vara allvarligt skadad. - Det har inte gått att få klarhet i vem som körde bilen. Det kommer att tas utandningsprov på samtliga på sjukhusen, säger polisens informatör Mikael Persson

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.