Lastbil välte på väg 23

Hässleholm En lastbil körde i diket och välte på måndagsförmiddagen.
Hässleholm • Publicerad 29 mars 2010 • Uppdaterad 13 december 2021
Lastbilsolyckan orsakade köer. Foto: Eva Ericsson
Lastbilsolyckan orsakade köer. Foto: Eva Ericsson

En lastbil körde i diket och välte på måndagsförmiddagen. Räddningstjänst och ambulans larmades till platsen vid 09:30-tiden. Vägen stängdes av och långa köer bildades i båda vägriktningarna. Lastbillen innehöll enligt uppgift inget farligt gods. Det är oklart om föraren skadades vid händelsen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.