Måns Zelmerlöw vann pris

Kultur och Nöje Det var första gången kanalen delade ut svenska priser.
Publicerad 29 mars 2010 • Uppdaterad 13 december 2021
Måns Zelmerlöw är årets bästa tv-stjärna enligt Nickelodeon. Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
Måns Zelmerlöw är årets bästa tv-stjärna enligt Nickelodeon. Foto: Pontus Lundahl/Scanpix

Det var första gången kanalen delade ut svenska priser. Över 55 000 unika besökare hade röstat på Nickelodeons svenska hemsida. Bland de internationella vinnarna fanns Jay-Z, som vann pris för bästa manliga artist och Miley Cyrus, som blev framröstad till bästa skådespelerska.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.