Vårens naturpass igång

Nyheter I paketet ingår anvisningar, startkort och karta med 30 orienteringskontroller utmärkta.
Publicerad 30 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

I paketet ingår anvisningar, startkort och karta med 30 orienteringskontroller utmärkta. Skärmarna finns utsatta i skogen norr och nordväst om Ugglebadet, (Spjutserödsbladet). Skärmarna hänger ute till den 14 maj, då Naturpasset Cykel startar. – Deltagarna behöver inte hitta alla orienteringspunkter utan ska bara se till att stämpla de kontroller som hittas på startkortet och lämna in det till försäljningsstället eller till FK Boken, meddelar Lars Olsson och fortsätter: – Det blir därefter lokal utlottning av presentkort. Har deltagaren dessutom skrivit en bra slogan så deltar man i en rikstävling med stugveckor på Idre Fjäll i potten.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.