Polisen spanar för fullt i påsk

Broby – Detta är en mycket allvarlig händelse, säger utredaren Tommy Börjesson vid Kristianstadspolisen.
Publicerad 31 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

– Detta är en mycket allvarlig händelse, säger utredaren Tommy Börjesson vid Kristianstadspolisen. – Vi rubricerar det här som människorov. Under påsken fortsätter vi att jobba på det här fallet. – Jag vill uppmana folk som har något intressant att berätta att höra av sig till oss, direkt, förklarar Börjesson. Det går hur bra som helst även nu under påsken. Här finns folk som lyssnar och tar emot tips. Det var strax efter klockan 20 i måndags kväll som en medelålders man försökte dra in en 12-årig flicka i sin bil. Hon lyckades dock slita sig loss och springa hem och slå larm. Polisen har lagt ner mycket jobb på så kallad inre spaning, bland annat slagningar i olika register. En hel del förhör med olika personer har hållits. – Vi fortsätter att jobba med det här, säger Tommy Börjesson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.