Tågen ska gå normalt igen

Malmö Öresundstågen kör åter som normalt mellan Malmö och Lund, efter tidigare enkelspårsdrift på grund av en nedriven kontaktledning.
Malmö • Publicerad 31 mars 2010 • Uppdaterad 29 november 2021

Öresundstågen kör åter som normalt mellan Malmö och Lund, efter tidigare enkelspårsdrift på grund av en nedriven kontaktledning. Det meddelar Skånetrafiken.- Ersättningsbussarna för Pågatågen kör fram till klockan 9.30, därefter kör även Pågatågen som normalt Malmö - Lund - Malmö. Problemet med kontaktledningen orsakade smärre trafikkaos för tågpendlarna. Det finns risk för följdförseningar under förmiddagen.

Eva Emmelin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.