GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hund nosade efter klottrare

Hässleholm Pojkarna blev fasttagna efter att de klottrat i gångtunneln under Vankivavägen den 29 januari i år.
Hässleholm • Publicerad 14 april 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

Pojkarna blev fasttagna efter att de klottrat i gångtunneln under Vankivavägen den 29 januari i år. Enligt åtalet målade 15-åringen med stora bokstäver på väggen, medan 16-åringen höll vakt. Det slumpade sig dock så att en polis ute på kvällspromenad med sin schäfer fick syn på killarna och tyckte att de betedde sig lite underligt. När mannen närmade sig sprang pojkarna i väg, men mannen kunde följa fotspåren i snön. När fotspåren inte längre gick att se fick schäferns nos ta vid. Polisen lyckades få tag på pojkarna och ringde efter en patrull. Båda erkänner brott. Hässleholms kommun vill ha drygt 5 000 kronor i ersättning för saneringskostnader.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.