Annons

Ebbot till slottet i sommar

Kultur och Nöje Den ständigt kaftanklädde artisten är den senaste i raden som lämnat besked om att han kan vara med och förgylla rockfesten i Svaneholms slottsträdgård.
Publicerad 7 maj 2010 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Den ständigt kaftanklädde artisten är den senaste i raden som lämnat besked om att han kan vara med och förgylla rockfesten i Svaneholms slottsträdgård.

Temat är rock och artisterna spänner från nykomlingar som Alicia Helgesson och Ola Svensson till Siw Malmqvist och "Little Gerhard". Det är "The Cadillac band som spelar kompet och Joe Esposito som är konferensier, det vill säga, före detta managern till självaste Elvis Presley. Biljettförsäljningen har rullat igång. Dryga 1000 biljetter är sålda men plats finns till flera tusen till.

- I fjor skänkte vi 8000 kronor till Barncancerfonden. Vi hoppas att vi kan göra något liknande efter den här konserten, säger Ulf Nilsson, arrangör och trummis i "The Cadillac band".

Catharina NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons