Annons

Stjärnor inviger nya arenan

Kultur och Nöje Den 15 oktober ska arenan invigas med en artistgala.
Publicerad 7 maj 2010 • Uppdaterad 13 december 2021

Den 15 oktober ska arenan invigas med en artistgala. Hela programmet är inte spikat och alla artister ännu inte klara, men klart är i alla fall att Måns Zelmerlöw både ska sjunga och agera konferencier. Sjunga ska även Tommy Körberg och Lena PH göra.– Hur upplägget blir eller vad artisterna ska sjunga är inte klart, men Lena PH släpper en ny skiva i höst så hon kommer säkert att bjuda på något nytt, säger arenachefen Eva Richter.

Att man valt just dessa artister har flera orsaker.– Det är en bra blandning och det är artister som kan bjuda på lite show. Det behövs för det är en stor arena och en stor scen, säger Eva Richter. Fler artister till invigningskvällen är på gång.– Vi vill även få in lite humor, mer sång och andra happenings. Och Måns ska få hjälp med konferencierjobbet. Vi ska även ha lite lokala inslag på något sätt, eventuellt några körer, säger Eva Richter.

Biljetterna till invigningen släpps, om allt går som det ska, om cirka två veckor och smakar det så kostar det. Biljetterna till enbart showen kostar mellan 395 och 895 kronor, vill man ha mat- och showbiljetter får man punga upp med inte mindre än 1995 kronor.På lördagen, den 16 oktober, är det öppet hus i arenan, med familje- och föreningsdag. Programmet för denna dag är ännu inte klart.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons