Nu öppnar trädhuset

Hässleholm Med start på tisdag, den 6 juli, och fram till den 8 augusti är trädhuset öppet klockan 11-17 varje dag utom måndagar.
Hässleholm • Publicerad 2 juli 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

Med start på tisdag, den 6 juli, och fram till den 8 augusti är trädhuset öppet klockan 11-17 varje dag utom måndagar. Förutom den fantastiska utsikten erbjuds kaffe och kaffebröd som ombesörjs av Hotell Statt.Trädhuset har tidigare endast haft sporadiskt öppet och ekonomin har inte gått ihop. Ansvaret för trädhusets verksamhet ligger numera på Hovdala slott med slottsansvarig Jens Olsson i spetsen som alltså gör en nysatsning med nästan daglig tillgänglighet under en sommarmånad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.