Tre till sjukhus efter slagsmål

Skåne/Kristianstad Ett 25-tal personer ur två olika grupperingar slogs med varandra.
Publicerad 2 juli 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett 25-tal personer ur två olika grupperingar slogs med varandra. Enligt obekräftade uppgifter användes knivar i bråket. Det var strax efter 22.30 sos fick in samtal om en knivskuren person på Albert Hennings väg.– Det kom in som ett stort bråk där många samlats på platsen. Enligt obekräftade uppgifter till oss så har de kastat knivar mot varandra. Men vi vet inte riktigt vad det rör sig om, säger Sofie Österheim, länsvakthavande befäl vid Skånepolisen. Bråket skall ha uppstått mellan två olika grupperingar. Enligt polisen slogs ett 25-tal personer med varandra.– Tre personer fördes till sjukhuset. Det var inga jätteallvarliga skador. Mest var det ansiktsskador, säger inre befäl vid Kristianstadpolisen. Polisen har inte gripit någon för inblandning i bråket.– Nej, inte i nuläget. Det pågår en polisutredning. Just nu vet vi inte om det förekommit några tillhyggen eller inte. Det fanns inget på plats som tydde på det, säger inre befäl. 

Fredrik Thunberg
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.