Dödsfall

Personligt Allan Severinsson, Hishult, har avlidit i en ålder av 90 år.
Personligt • Publicerad 7 juli 2010 • Uppdaterad 24 november 2021

Allan Severinsson, Hishult, har avlidit i en ålder av 90 år.Han var född på ett lantbruk i Hishult och var orten trogen under hela sin levnad. Han startade maskinstation och gifte sig 1954 med Sonja Larsson, också hon från trakten. Hustrun var honom behjälplig under en rad år, bland annat då han körde i skogen och han skötte sin station fram till 70-årsåldern.För fyra år sedan flyttade makarna till pensionärslägenhet. Allan Severinsson blev änkeman 2008.Hans största intresse var familjen. Han var också mycket glad för hästar och körde dem gärna med sulky och andra vagnar, dock ej i tävlingssammanhang. Som ung var Allan Severinsson med i frivilliga brandkåren i Hishult.Närmast anhöriga är dottern Carina med maken Michael Uhlin, Våxtorp, sonen Ulf med sambon Åsa Borggren, Hishult, samt barnbarnen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.