Döms för människorov

Nyheter Mannen fördes bort i bagageutrymmet till en bil och dumpades sedan i skogen.
Publicerad 9 juli 2010 • Uppdaterad 24 november 2021

Mannen fördes bort i bagageutrymmet till en bil och dumpades sedan i skogen.En 30-årig man ska överföras till ett behandlingshem där han ska vårdas i ett år och fyra månader. Därefter ska han, enligt domen i Kristianstads tingsrätt, genomgå ett års efterbehandling och sätts under övervakning till november 2012, skriver Kristianstadsbladet. Han döms för människorov och misshandel liksom en 23-årig man. Denne döms till fängelse i ett år och nio månader.En tredje man var också åtalad, men där ogillas åtalet för människorov. Däremot döms han för misshandel och övergrepp i rättssak till två månaders fängelse.Bakgrunden till kidnappningen var att en drogskuld skulle drivas in, skriver tidningen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.