Fuskande moderat stängs av

Nyheter Studenten lämnade in en text författad av en annan student på samma kurs, och försökte ge intryck av att det var han själv som hade skrivit inlämningsuppgiften.
Publicerad 13 juli 2010 • Uppdaterad 24 november 2021

Studenten lämnade in en text författad av en annan student på samma kurs, och försökte ge intryck av att det var han själv som hade skrivit inlämningsuppgiften.Universitetets disciplinnämnd har beslutat att stänga av fullmäktigekandidaten, som står på 32:a plats på Moderaternas lista, i en månad från undervisningen, från och med den 30 augusti.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.