Artikeln saknar rubrik

Sport Ordnade VM-biljett i KnäredVattenskidor.
Sport • Publicerad 14 juli 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

Ordnade VM-biljett i KnäredVattenskidor. Lasse Lindéns framfart på vattenskidorna fortsätter. När Varbergs VSK och Svallvågen VSK från Knäred anordnade slalomtävlingen Varberg Open (i Knäred) i söndags tog den 17-åringe VSK Svanen-åkaren fjärdeplats i den öppna klassen med resultatet fyra bojar på 12-meterslina. Vann gjorde Ambjörnarp VSK:s Tobias Persson med två bojar på 11-meterslina.Lasses resultat innebar att han lyckades kvala in till 17-årsklassen på VM.I oldboys-klassen blev Svanens Andreas Tillgren sjua medan Bosse Lindén gled in på en 13:e plats.Även i lördagstävlingen KWA Open ställde Svanenåkare upp. Andreas Tillgren, Per Törnkvist och Bosse Lindén startade alla i oldboys-klassen och placerade sig trea, fyra och åtta.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.