Boktips

Personligt Pia Hagmar har arbetat som journalist men är numera författare på heltid.
Personligt • Publicerad 14 juli 2010 • Uppdaterad 14 december 2021

Pia Hagmar har arbetat som journalist men är numera författare på heltid. Hon beskriver sig som en hästtjej, intresset har funnits där sedan hon var liten och det inspirerar henne att skriva kapitelböcker med hästtema för barn i åldrarna nio till tolv år.Denna bok handlar om den stora drömmen att få en häst. Tess har inte råd att köpa en egen, men hon lär känna Staffan som fått en ponny i pant för en traktor han sålt. Staffan är inte intresserad av att ta hand om ponnyn, utan Tess får chans att hjälpa till med det. Hon tvättar, pysslar och städar i stallet. Hon får också lära sig att rida. Så tar det roliga slut, när ponnyn plötsligt blir jättesjuk.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.