Artikeln saknar rubrik

Sport Rankingen över landets 24 klubbar i division 1 består av tre komponenter, vinstprocent, spelschemats svårighetsgrad och en poängsättning som görs av fyra personer.
Sport • Publicerad 21 juli 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

Rankingen över landets 24 klubbar i division 1 består av tre komponenter, vinstprocent, spelschemats svårighetsgrad och en poängsättning som görs av fyra personer. Vinstprocent och poäng står för vardera 35 procent av totalsumman medan schemats svårighets står för 30 procent.Lagen i division 1 södra placeras på följande sätt (rankingen innan tidningens frågor finns inom parentes): Ystad 4 (4), Kristianstad 5 (5), Lugi 9 (9), Limhamn 12 (12), Ekeby 13 (16), Hässleholm 17 (22), Carlshamn 21 (20).

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.