Till salu: Bajamajor

Kultur och Nöje - Det är hur mycket saker som helst, säger Stefan Engström som fått i uppdrag att av konkursförvaltaren att värdera och sälja lösöret.
Publicerad 22 juli 2010 • Uppdaterad 13 december 2021
Det blev ingen Hultsfredsfestival i år. Foto: Patrick Sörquist/Scanpix
Det blev ingen Hultsfredsfestival i år. Foto: Patrick Sörquist/Scanpix

- Det är hur mycket saker som helst, säger Stefan Engström som fått i uppdrag att av konkursförvaltaren att värdera och sälja lösöret. Bland annat säljs 300-400 bajamajor, flera kilometer viltstängsel som omgärdat festivalområdet, kravallstaket, tält, stolar, bord, servetter, datorer och kameror.Konkursförvaltaren Bengt Stridh vill inte uppge något datum för försäljningen.- Det blir i augusti någon gång, säger han till tidningen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.