Allsvenskans skytteliga

Malmö 13 mål: Denni Avdic, Elfsborg.
Malmö • Publicerad 24 juli 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

13 mål: Denni Avdic, Elfsborg. 8 mål: Alexander Gerndt, Gefle. 7 mål: Ricardo Santos, Kalmar FF. 6 mål: Marcus Ekenberg, Mjällby. 5 mål: Miran Burgic, AIK, Guillermo Molins, Malmö FF, Moestafa el-Kabir, Mjällby. 4 mål: Johan Larsson, Elfsborg, Martin Ericsson, do, Wanderson, Gais, Anselmo, Halmstad, Christoffer Andersson, Helsingborg, Ardian Gashi, do, Paulinho, Häcken, Wilton Figueiredo, Malmö FF, Daniel Larsson, do, David Löfquist, Mjällby.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.