Kings of Leon nerskitna på konsert

Kultur och Nöje De vägrade nämligen ta mer skit - från duvorna.
Publicerad 26 juli 2010 • Uppdaterad 14 december 2021
Kings of Leon-sångaren Caleb Followill drabbades av pricksäkra duvor. Foto: Jeff Christensen/Ap/Scanpix
Kings of Leon-sångaren Caleb Followill drabbades av pricksäkra duvor. Foto: Jeff Christensen/Ap/Scanpix

De vägrade nämligen ta mer skit - från duvorna. NME.com citerar trummisen Nathan Followills twitter: "Vi är ledsna St Louis. Vi var tvunga att dra, duvor sket i Jareds mun och det hade varit osanitärt att fortsätta".Fyrmannabandet Kings of Leon, som består av bröderna Followill och deras kusin, vann en grammy för årets bästa skiva, "Use somebody", i januari i år.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.