Annons

Efterlyser rättvisa p-böter

Skåne/Kristianstad Förslaget kommer från en boende i Färlöv.
Publicerad 27 juli 2010 • Uppdaterad 24 november 2021

Förslaget kommer från en boende i Färlöv. Han anser att det är orättvist att medborgare bosatta utanför Sveriges gräns inte betalar sina parkeringsböter. Därför föreslår han att parkeringsavgifter i Sverige ska betalas av alla och inte enbart av dem som bor i Sverige. Han pekar på att i Köpenhamn drivs p-böter, som svenskar fått där, in av ett inkassoföretag i Malmö. Så det borde vara möjligt att driva in parkeringsböter av åtminstone danska medborgare.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons