Nicholas

Personligt Nicholas är storebror till Zackarias som har epilepsi.
Personligt • Publicerad 27 juli 2010 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Marie Strömberg Andersson
Foto: Marie Strömberg Andersson

Nicholas är storebror till Zackarias som har epilepsi. Bröderna är med på Epilepsiföreningens familjeläger i Furuboda.– Det kan vara jobbigt att vara storebror. Särskilt om man leker med kompisar för jag vill vara ute och cykla och spela fotboll.Nicholas berättar att han kan bli lite rädd när hans bror får ett anfall.– Första gången satt vi i bilen och då var det bara som om han försvann. Det gick inte att få kontakt med honom. Först blev jag rädd fast nu vet jag vad man ska göra.– Jag lägger bara något mjukt under hans huvud.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.