Arvsfonden avstår arvet

Hässleholm Den avlidne bodde i Blekinge och hade uppgett Allmänna arvsfonden som sina arvingar.
Hässleholm • Publicerad 29 juli 2010 • Uppdaterad 25 november 2021

Den avlidne bodde i Blekinge och hade uppgett Allmänna arvsfonden som sina arvingar. Men nu har Kammarkollegiet beslutat att kvar-stående pengar ska delas ut till tre personer boende i Hässleholms kommun. "Med hänsyn till uttalanden av NN", som kammarkollegiet skriver i sitt beslut. De tre som nu får dela på arvet är den avlidnes före detta makas barn.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.