Annons

Snack bjuder på humor i höstmörkret

Kultur och Nöje I våras inledde Snack, som föreningen förkortas, ett samarbete med restaurang Farozon och arrangerade fyra kvällar med ståuppkomik.
Publicerad 8 september 2010 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

I våras inledde Snack, som föreningen förkortas, ett samarbete med restaurang Farozon och arrangerade fyra kvällar med ståuppkomik. Det slog så väl ut att man kör vidare. – Det gick bättre och bättre och de två sista gångerna kom det mer folk så vi hoppas att publiken kommer att hitta dit nu, säger Micke Hallqvist i Snack.

På tisdag den 14 september drar det i gång. Konferencier på premiärkvällen är Göran Ebenhart, Markarydskomikern som nyligen kunde ses och höras på Hovdala. Han kommer bland annat att presentera Ludde Samuelsson och P-O Fahlborg.

Annons

Ludde Samuelsson är Malmökillen som av Johan Glans beskrevs som "Det är ju jag fast 15 år yngre!". Han har också listats av Adde Malmberg som en av tre svenska komiker att hålla koll på. P-O Fahlborg har kallats ståuppkomikens Stig-Helmer Olsson. Nästa ståuppkväll på Farozon blir den 12 oktober.

Då medverkar bland annat Marcus Palm, känd från bland annat pratshowen Robins och Stockholm Live, Niklas Folkegård och Zeid Andersson, som ingår i humorgruppen "En liten jävla kvinnorörelse" tillsammans med bland annat Ann Westin och Anna-Lena Brundin.

Ståuppkomik blir det även den 9 november och 14 december, men programmet för dessa kvällar är ännu inte klart. – Vi har ett eller ett par etablerade namn varje gång och varvar dem med medlemmar i Snack, som är i olika faser av sina karriärer, säger Micke Hallqvist.Standupkvällarna pågår kl 20-22.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons