2000 barn väntar på logopedbesök

Nyheter – Väntetiden varierar, men vi ska dels se över möjligheterna för våra egna verksamheter att utöka, dels möjligheten att göra en upphandling, säger Anders Åkesson (MP), vice ordförande för Region Skånes hälso- och sjukvårdsnämnd.
Publicerad 1 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

– Väntetiden varierar, men vi ska dels se över möjligheterna för våra egna verksamheter att utöka, dels möjligheten att göra en upphandling, säger Anders Åkesson (MP), vice ordförande för Region Skånes hälso- och sjukvårdsnämnd.Region Skåne har ansvar för att ställa diagnos medan respektive kommun svarar för åtgärderna.Nämnden väntas vid sitt sammanträde den 7 mars föreslå regionstyrelsen att en upphandling genomförs.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.