Drogkamp mellan politikerna

Hässleholm Som en uppföljning på den drogdebatt som IOGT-NTO Hässleholm, Sösdala och Hästveda anordnade förra året bjuds nu de politiska partierna i kommunen in till en tävling.
Hässleholm • Publicerad 1 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Som en uppföljning på den drogdebatt som IOGT-NTO Hässleholm, Sösdala och Hästveda anordnade förra året bjuds nu de politiska partierna i kommunen in till en tävling.

Drogkampen är en frågesporttävling om lite av varje men där droger på ett eller annat sätt är inblandade.Frågesporten äger rum onsdagen den 16 mars klockan 19.00 i Sösdala på IOGT-NTO gården. Arrangörerna hoppas att alla partierna ställer upp med lag om 3-5 personer.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.