Artikeln saknar rubrik

Hässleholm Förd till sjukhus efter olycka VINSLÖV.
Hässleholm • Publicerad 5 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Förd till sjukhus efter olycka VINSLÖV. Strax före 19-tiden på fredagskvällen körde en bilist på mitträcket på riksväg 21 mellan Lommarpskorset och Vannebergakorset vid Vinslöv. Föraren hade då kört på ett 100 meter långt vajerräcke. Ambulans och polis larmades till olycksplatsen och föraren fick föras till sjukhus med vad som uppges vara lindriga skador. I samband med räddningsarbetet uppstod under ett tag långa köer.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.