Norra Skåne gratulerar

Grattis Ola Persson jobbar på Låssmeden i Hässleholm.
Publicerad 7 mars 2011 • Uppdaterad 14 december 2021

Ola Persson jobbar på Låssmeden i Hässleholm. Han har gått elutbildning och läser nu in behörighet till larmingenjör i Stockholm.Tidigare har han arbetat som kock i fem år bland annat på Stadshotellet i Hässleholm och på hotell Kattegatt. Ola Persson är ordförande i Göingeåsens älgskötselområde och han är också jaktkonsulent på Studiefrämjandet i Hässleholm. Han önskar att dygnet hade fler timmar så han kunde ägna mer tid åt dottern Amanda, jakt och naturliv.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.