Minns ingen påkörning

Osby Händelsen utspelade sig i oktober 2009.
Osby • Publicerad 8 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Händelsen utspelade sig i oktober 2009. Mannen var på en pub i Osby och drack, enligt egen uppgift, några öl och åkte därefter hem utan några problem.

Vakten på puben har en helt annan historia. Enligt honom blev mannen utkastad från puben, på grund av berusning. Därefter körde han på vakten med sin bil och orsakade smärta och en bula på det ena benet. Vakten hade försökte stoppa bilfärden.

Åklagaren anser att det rör sig om grov misshandel eftersom vakten utsatts för livsfara.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.