Nationell träff på Wanås

Broby Sveriges alla kvinnonätverk kommer att bjudas in men också olika departement, organisationer samt Region Skåne och andra viktiga aktörer som deltar i arbetet med att stärka och framhäva kvinnors företagande.
Publicerad 9 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Sveriges alla kvinnonätverk kommer att bjudas in men också olika departement, organisationer samt Region Skåne och andra viktiga aktörer som deltar i arbetet med att stärka och framhäva kvinnors företagande.Exakt vilken dag och vilket tema det blir, är ännu oklart. Säkert är dock att seminariet kommer att äga rum under en heldag någon gång i maj. – Vi kommer att hålla i den administrativa biten. Det är ganska mycket jobbbara med logistiken. Folk kommer att komma med både buss och flyg. Vi har redan börjat planera lite, säger Sylvia Persson, verksamhetsledare på Queenia.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.