Nytillskott i Östra Göinge

Broby Det finns en vision om 15 000 invånare år 2015, men det målet blir svårt att nå så snabbt.
Publicerad 9 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Det finns en vision om 15 000 invånare år 2015, men det målet blir svårt att nå så snabbt.Flera andra kommuner har haft folk på studiebesök i Broby för att titta på den organisationsförändring - både politiskt och förvaltningsmässigt - som trädde i kraft våren 2009.Erik Rydberg var kommunchefen som rekryterades till den stora förändringen, men sedan slutade han ganska snabbt i kommunen och fick ett motsvarande jobb i Västergötland.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.