Skolbusschaufför körde rattfull

Nyheter Han avslöjades av poliser i samband med en trafikförseelse vid ett övergångsställe, rapporterar Sveriges Radio Malmö.
Publicerad 10 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Han avslöjades av poliser i samband med en trafikförseelse vid ett övergångsställe, rapporterar Sveriges Radio Malmö.-Det är mycket, mycket allvarligt i normala fall och ännu värre när en person som kör en skolbuss inte är nykter. Personligen tycker jag att det är för jäkligt, säger polismannen Sigvard Johansson till Helsingborgs Dagblad.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.